juli 31, 2021

Indret din bolig billigt og stadigvæk stilet

Skal du flytte i en ny bolig, men har ikke uanede penge til at købe det nyeste og dyreste design? Du kan stadig gøre dit nye hjem hyggeligt og med masser af stil på en billig måde. Læs videre her og vi giver dig nogle råd til, hvordan du kan indrette din nye bolig med billige alternativer.

Genbrug er guld

Genbrug er i de seneste år blevet populært. Det betyder ofte, at gamle ølkasser, retro pladespillere eller teaktræsmøbler er blevet dyre. Der er dog stadig mulighed for at finde billige møbler i genbrugsbutikker. Tag en tur på landet eller bare til en mellemstor by og du vil opleve, at priserne er helt anderledes her. Du kan også tjekke forskellige digitale platforme, hvor folk sælger deres møbler. Måske sælger de en dyr designsofa til halv pris, fordi den har været brugt i to år. Men hvis ejerne ikke har været rygere og måske heller ikke er en børnefamilie, kan sofaen sagtens være så god som ny.

Der er derfor masser af muligheder for at kigge efter brugte møbler, som kan være så gode som nye.

DIY-projekter

Du behøver ikke være den store tømrer for at lave nogle projekter selv. Du kan eksempelvis lave mange møbler ud af paller. De kan blive til en skohylde i gangen eller en seng, hvor du kan opbevare bøger og ligge en madras ovenpå. De kan også blive til et stuebord, som du kan sætte hjul på. I stedet for at købe et dyrt plankebord, kan du lave dit eget. Dette kræver lidt ekstra, men er stadig billigere og nemt, hvis du kender nogle, som kan hjælpe dig med at finde materialerne.

Du kan også lave dine egne opslagstavler, som kan fungere som en kalender eller som ophæng for billeder og gode minder. Du behøver heller ikke investere i det klassiske Europakort fra en folkeskole. Du kan spørge på en lokal skole, om de har nogle liggende. Ellers findes der masser af billige og fine verdenskort som plakater. Disse kan du sætte i ramme, på en opslagstavle eller finde på noget andet kreativt.

Har du kigget i farmors kælder?

Dine bedsteforældres møbler er helt sikkert på mode igen. Måske har de nogle stående i kælderen, som de ikke bruger mere, som du kan få. Det kan også være, at andre familiemedlemmer har nogle møbler stående, som de ikke bruger mere. Disse kan være til gavn for dig nu. Spørg omkring dig. Folk er som regel meget villige til at give møbler videre, hvis de alligevel bare står derhjemme og fylder.

Har du svært ved at finde en lejlighed, som er billig og god standard? Klik her for at få gode råd til din søgning.